Business as usual

COVID-19 och business as usual at Sollex

COVID-19 och business as usual at Sollex

Johan Falk

Business as usual

COVID-19 och för tillfället business as usual

Kära Sollex Kunder

De flesta svenskar är oroliga över hur Covid-19 påverkar vårt samhälle och handel. Här kommer en kort uppdatering om hur Sollex hanterar krisen.  

 Vi vill meddela att vi på Sollex jobbar för fullt och står till ert förfogande. Vi följer myndigheternas rekommendationer noga och har ställt in våra mässdeltagande och kundbesök. Vi arbetar mycket aktivt med att förbättra vår webbplats och kontaktar kunder per telefon. Vi garanterar och kommer att göra vårt yttersta för vårt otroligt vassa sortiment, utomordentliga service och snabba leveranser kommer att fungera i denna svåra tid. Johan och Beata på Sollex.

Det ska i sammanhanget sägas att vi förbereder för att undvika produktionsstörningar men för tillfället känner vi inte till någonting m kommer att påverka våra stabila leveranser.


Johan Falk och Beata Agrell

Sveriges vassaste kundtjänst

T: 035 -15 75 00

M: info@sollex.se

--

SOLLEX - Cutting edge performance

Sollex utvecklar och marknadsför ett världsledande kvalitetssortiment av knivar, knivblad och industrirakblad för professionella användare. Företaget har rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem. Sollex grundades 1927 och har ägts och drivits av familjen Falk i fyra generationer.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.