Beata Agrell at Sollex

Beata Agrell

Lyckad rekrytering till Sollex

Johan Falk

Beata Agrell

Ny försäljnings- och marknadsansvarig

2020-02-15

Ny på Sollex är Beata Agrell som ansvarar för försäljning och marknadsföring. Det är ett omväxlande jobb på en stimulerande arbetsplats med internationella affärer.  Beata gillar marknadsföring och brinner för att göra affärer. Hon blir en central nyckelperson och del i ett litet och engagerat team. 

Sollex utvecklar och marknadsför ett världsledande kvalitetssortiment av knivar, knivblad och industrirakblad för professionella användare. Sollex har ägts och drivits av familjen Falk i fyra generationer sedan 1927. Vi är baserade på ett kontorshotell i centrala Malmö där Beata Agrell blir en del av ett mångfaciterat team.


2020-01-14 - Jobbannons

Drömmer du om ett omväxlande jobb på en stimulerande arbetsplats med internationella affärer? Sollex söker dig som gillar marknadsföring och brinner för att göra affärer. Du blir en central nyckelperson och del i ett litet och engagerat team. 

Sollex utvecklar och marknadsför ett världsledande kvalitetssortiment av knivar, knivblad och industrirakblad för professionella användare. Sollex har ägts och drivits av familjen Falk i fyra generationer sedan 1927. Vi är baserade på ett kontorshotell i centrala Malmö där du blir en del av ett mångfaciterat team.

Du kommer på sikt att få ett eget kundansvar där du arbetar för ökad försäljning och lönsamma affärer. Du ansvarar för att försäljningsmålen uppfylls och rapporterar direkt till VD. Om du önskar får du gärna driva utvecklingen företagets marknadsföringsmaterial, webbpublikationer och digitala satsningar.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språk (gärna finska) är meriterande. För att vara framgångsrik i rollen är du en ambitiös, målinriktad och självgående person. Du är uthållig, har ett högt driv och är en relationsskapare som brinner för affärer!

Skicka en kort beskrivning av dig själv, förklara varför du vill ha jobbet och bifoga ett CV till johan@sollex.se Mer information om företaget finns på sollex.se. 


Placeringsort: Malmö

Första ansökningsdag: 2020-01-13 Sista ansökningsdag: 2020-02-15

Tillträde: Efter överenskommelse 


Frågor besvaras av Johan Falk på 0708-744 786

SOLLEX – Cutting Edge Performance


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.