Sollex AB har rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem tre gånger i rad 2021-09-28

AAA 2021

Igen har Sollex AB tilldelats rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem

sollex-kreditrating-aaa

AAA 2020

Sollex har AAA rating hos Bisnode

Sollex blades for film and foil - AAA rated

AAA 2019

Sollex har AAA rating hos Biznode

Johan Falk

AAA

Sollex AB har rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem tre gånger i rad

2021-09-27

I år igen har Sollex AB tilldelats rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem.

Häromdagen ringde Steve från Bisnode och berättade de glada nyheterna. I år igen får Sollex Bisnodes AAA betyg. 1989 skapades Trippel-A ratingen från Bisnode. Det är Sveriges mest välkända kreditratingsystem. AAA är det högsta betyget för aktiebolag. Företaget måste ha funnits i minst 10 år, omsätta mer än två miljoner kr, ha ett eget kapital på minst 200 000 kr, ha en revisor och nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Sollex AB har varit AAA-ratade sedan 2019-11-26. Av Sveriges totalt 1.1 miljoner bolag är 585 000 aktiebolag. 4,7% av dessa får betyget AAA. Men det är endast 2,4% som bibehåller AAA betyget från föregående år såsom Sollex har gjort. Det visar på att Sollex AB är både väletablerat och välskött. 


2020-11-09

Sollex AB har återigen tilldelats rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem.

I torsdags ringde Steve från Bisnode och berättade de fantastiska nyheterna. Sollex har återigen tilldelats Bisnodes AAA betyg. Trippel-A ratingen från Bisnode har funnits sedan 1989 och är Sveriges mest välkända kreditratingsystem. AAA är det högsta betyget för aktiebolag. Företaget måste ha funnits i minst 10 år, omsätta mer än två miljoner kr, ha ett eget kapital på minst 200 000 kr, ha en revisor och nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Sollex AB har varit AAA-ratade sedan 2019-11-26, en rating som endast 3% av Sveriges företag har (38 618 st). AAA betyget visar på ett övertygande sätt att Sollex AB är både väletablerat och välskött.


2020-05-29

Sollex AB har rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem.

Sollex AB har den 17 december 2019 rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem. Att vara ett kreditvärdigt företag är ett bevis på att företaget är stabilt, har nöjda kunder och arbetar med bra leverantörer. Bisnodes kreditvärderingssystem belyser och utvärderar företag på 2500 punkter relaterat till ekonomi, bokslut och betalningsförmåga. För Sollex del har i synnerhet kassalikviditet, balanslikviditet och soliditet stärkts vilket gett det högsta kreditbetyget. Ca 2% av Sveriges företag har högsta kreditvärdighet AAA och ca 6% av Sveriges företag har rating AA. 

På 1930-talet fanns det 36 rakbladsfabriker i Sverige. Idag 2020 finns det bara två stycken kvar. På en vansinnigt konkurrensutsatt marknad tycker vi att det är mycket kul och stimulerande att Sollex fått det fina kreditbetyget. 


Johan Falk

Expert på knivar, knivblad och industrirakblad

Sollex AB

T: 035 -15 75 00 #1

W: www.sollex.se

SOLLEX - Cutting edge performance

Sollex utvecklar och marknadsför ett världsledande kvalitetssortiment av knivar, knivblad och industrirakblad för professionella användare. Sollex har ägts och drivits av familjen Falk i fyra generationer sedan 1927.  • Taggar

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.