AAA

AAA diplomet har kommit

Sollex har AAA rating hos Biznode

AAA

Sollex AB högsta kreditvärdighet AAA

Sollex har AAA rating ho Biznode

Johan Falk

AAA

Sollex AB har AAA - högsta kreditvärdighet

Sollex AB har rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem.

Sollex AB har den 17 december 2019 rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem. Att vara ett kreditvärdigt företag är ett bevis på att företaget är stabilt, har nöjda kunder och arbetar med bra leverantörer. Bisnodes kreditvärderingssystem belyser och utvärderar företag på 2500 punkter relaterat till ekonomi, bokslut och betalningsförmåga. För Sollex del har i synnerhet kassalikviditet, balanslikviditet och soliditet stärkts vilket gett det högsta kreditbetyget. Ca 2% av Sveriges företag har högsta kreditvärdighet AAA och ca 6% av Sveriges företag har rating AA. 

På 1930-talet fanns det 36 rakbladsfabriker i Sverige. Idag 2020 finns det bara två stycken kvar. På en vansinnigt konkurrensutsatt marknad tycker vi att det är mycket kul och stimulerande att Sollex fått det fina kreditbetyget. 


Johan Falk

Expert på knivar, knivblad och industrirakblad

Sollex AB

T: 035 -15 75 00 #1

W: www.sollex.se

SOLLEX - Cutting edge performance

Sollex utvecklar och marknadsför ett världsledande kvalitetssortiment av knivar, knivblad och industrirakblad för professionella användare. Sollex har ägts och drivits av familjen Falk i fyra generationer sedan 1927.



JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.