blades for agriculture film

Industrirakblad

till jordbruksfilm

Johan Falk

Rätt blad för jordbruksfilm

Sollex har en rad produkter som fungerar för jordbruksfil, balensilering, plansiloensilering och odlingsfilm

Jordbruksfilm delas generellt in i film för balensilering, plansiloensilering och odlingsfilm. Jordbruksfilm kan vara svårt att skära och kräver knivar eller rakblad med lite extra prestanda för att   på ett optimalt sätt få till snittet av balensileringsfilm, planisoleringsfilm och odlingsfilm. 

De tester som Sollex genomfört har visat att våra knivar, industrirakblad eller slitterblad med vår keramiska beläggning fungerar väl för att skära jordbruksfilm. K-beläggningen är robust och hårt och står emot tuffa nedbrytande tillsatser i jordbruksfilm. Film som har ännu mer nedbrytande tillsatser kan man med fördel testa X eller V kvaliteterna.

Detta gäller som en allmän rekommendation för knivblad, rakblad eller slitterblad till att skära jordbruksfilm. Men det ska sägas att det bästa sättet att hitta den optimala knivbladet eller industrirakbladet för balensilering, plansiloensilering eller odlingsfilm är att testa i företagets egna process. Sollex hjälper gärna till med att hitta det optimala knivbladet eller rakbladet för din jordbruksfilm.

Beställ gärna rakblad på sollex.se.

Eller hör av er så kan vi diskutera just er process och vad som kanske passar bäst för ert företag. Hör av er till info@sollex.se eller ring oss på 035 – 15 75 00 #1 så försöker vi hjälpaer så gott vi kan.

  • Taggar

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.