Martor Secunorm 500 skär enkelt kartong och förpackningar - Max skärdjup 17mm - Sollex
Halloween-kampanj 2023 Sollex
Johan Falk

MARTOR Secunorm 500 på köpet

Kampanjen pågår from 13/11 tom 19/11

MARTOR-kampanj V46

Bladalternativ för Martor Secunorm 500: 65232, 5232, 56, 5634, 65232C - SollexUnder vecka 46 får alla beställningar för mer än 2000:- den bästsäljande säkerhetskniven MARTOR Secunorm 500. 

Läs mer om Secunorm 500 och dess fördelar här.

Martor Secunorm 500 - få bästsäljande säkerhetskniv gratis - Sollex

Denna säkerhetskniv är en av de mest sålda versionerna av säkerhetsknivar hos oss. Med 5 olika blad kan du utöka knivens funktionalitet och samtidigt bibehålla dess säkra användning.

Ett utmärkt tillfälle att prova de fantastiska produkterna från Martor om du inte redan har gjort det. 

Skynda dig, eftersom erbjudandet gäller till slutet av veckan och antalet kampanjvaror är begränsat.


_____

Snart är det Halloween!  🎃

CHIMI vattenflaska termos i stål - SollexSollex vassa knivar och blad av hög kvalitet kommer att hjälpa dig att skrämma bort onda spöken under Halloween. Dessutom kan du räkna med högsta kvalitet, förmånliga priser och snabb leverans!

Delta i kampanjen från Sollex från den 25 oktober till den 6 november 2023. Alla beställningar över 3 000 SEK får en termosflaska från välkända svenska CHIMI värd 400 SEK i gåva. 

Vattenflaska Active Water Bottle från Chimi 500 ML i 100 % rostfritt stål håller värme i cirka 6 timmar och kyla i 12 timmar.

Handla säkerhetsknivarmaskinknivarknivar till plottrar och skärbordhandknivar och blad online.

Fakta om Halloween-firandet i Sverige

Halloween har blivit allt mer populärt i Sverige och firas på olika sätt över hela landet. Det erbjuder en chans för människor att klä ut sig, ha kul och njuta av festliga aktiviteter under höstperioden.

Svenska Halloweenfirare har anammat traditionen med "bus eller godis" (trick-or-treating). Barn klär ut sig och går runt i grannskapet för att be om godis. För vissa är Halloween en modern tolkning av Allhelgonafirandet, som firas den 1 november. Många väljer att besöka kyrkogården och tända ljus för att minnas de släktingar.

Precis som i andra delar av världen dekoreras det med skrämmande masker och pumpor. Många svenska familjer skär pumpor och ställer dem utanför sina dörrar som en del av firandet.

_____

2023-05-31

Sollex sommarkampanj 2023 - Vinn SwissTech termoflaska - Blogg

Handla knivar, knivblad och industriknivar för över 3000kr - få SwissTech Termoflaska på köpet!

Vi har en kampanj där du får en mycket fin termoflaska från SwissTech om du beställer för mer än 3000kr. Oavsett vilka knivar eller blad du köper för 3000kr får du en gåva. Perfekt för fikat på jobbet eller på fritiden.

Kampanjen gäller fram till den 7 juni 2023 eller så länge lagret räcker.

_______

2022-04-06

I Påsk kör Sollex tre små kampanjer! 

Ladda ner PDF:en med villkoren

Golvpåskkampanj


Titanbelagda Krokblad - golvläggares favorit! 

Köp 100st 10pack med krokblad 10PT och få 10% rabatt! 

Golvläggarfavoriten Sollex 10PT PRO titan har titanbelagda eggar för extra hållbarhet och prestanda. Tack vare eggens titanbeläggning är Pro Titan det ultimata svaret för dig som jobbar med linoleummattor och mattor som innehåller cormant. Levereras i exklusiv metallförpackning.

Takpåskkampanj

Robust byggkniv 2000 för Bygg- och Takproffs - Bäst-i-test! 

Köp 20st knivar och få 10% rabatt! 

Sollex bäst-i-test-kniv för takproffs. Perfekt för arbete med handskar utomhus. Robust, rejäl och väldigt praktisk för bladbyte. Byggkniv 2000 levereras med ett tillhörande plasthölster för att skydda användaren

Industrikampanj

Martor säkerhetskniv Secunorm 500 eller skärmatta för Industri! 

Beställ för 1 500 kronor och få en säkerhetskniv eller skärmatta gratis. 

För att arbeta säkert i industrimiljö bör du använda säkerhetskniv, skärmatta och blade box. Martor Secunorm 500:s automatiska bladåterdragning garanterar en hög säkerhet mot snittskador. Så snart du har börjat skära tar du bort tummen från reglaget. Vill du skära utan att skada ytor? Inga problem. För att skära papper, kort, film osv. är det bäst att använda en högkvalitativ Martor-skärmatta.

Nu får du en riktigt bra säkerhetskniv eller en skärmatta om du beställer för mer än 1500kr.

Gäller så långt lagret räcker from 8/4 tom 18/4. Fri frakt som vanligt över 950kr.

Missa inte chansen, kontakta våra försäljare för mer information. Beställ via webbsiddan eller hör av er till Sollex kundtjänst: 035-157500

Roliga ägglekar under Påsken 

Sollex har sammanställt en lista över roliga påsklekar som du kan spela med familjen.

Påskfärgläggsbok 🐣

Vad vore väl påsk utan lekar och skoj? Allt ni behöver är ladda ner och skriva ut en färgläggningsbok med påskägg för barn här.

Efter fastan, när det fanns gott om ägg att leka med. Du kan spela följande spel med dina barn eller med vänner:

Att blåsa ägget 

Det är nödvändigt att förbereda ett ägg för spelet. Gör det genom att göra ett litet hål i det råa ägget och häll ut innehållet. Skölj skalet från insidan. Det är bra om ägget är målat och färgat, eftersom det ska vara ett riktigt påskattribut! Vi placerar det tomma ägget i mitten av bordet. Alla gäster - barn och vuxna - sätter sig runt bordet så nära varandra som möjligt och delar upp sig i två lag. Vid tre eller fyra börjar ett av lagen blåsa på ägget. Varje spelare försöker blåsa den till den motsatta änden av bordet så att den till slut faller ner på golvet. Det andra laget måste stå emot och göra sitt bästa för att blåsa ägget mot sina motståndare. Vem lyckas blåsa bort ägget från bordet?

Äggjakt 

Vuxna gömmer påskägg i ett rum eller bland buskar och träd. Barnen letar efter dem och lägger dem i korgar. Vem samlar flest ägg? Du kan gömma ägg av kartong, papper eller plast med överraskningar. För att få en överraskning måste du hitta ägget.

Äggrullning 

I Skåne finns en strandvall som kallas Ägga-backarna. Där var det tradition att ta ett hårdkokt ägg och kasta så långt man kunde. Det som sedan rullar längst ner för backen vinner.

Äggpickning 

Två tävlande håller var sitt hårdkokt ägg i handen och knackar det mot den andras. Den vars ägg inte spricker vinner tävlingen.

Intressant fakta om påskharen 

Intressant fakta om påskharen - en påsksymbolMånga funderingar finns om varför påskharen är en av de viktigaste symbolerna för påskhelgen och varför den kommer med ägg.

Påskharen uppkom när man såg fel på gamla tyska illustrationer av det bibliska påsklammet. Påsklammet såg ut som en hare. Påskharen som kommer med eller gömmer påskägg till barnen är ursprungligen en tysk tradition från 1600-talet. På 1850-talet tyckte tyska godis- och leksakstillverkare att påskharen var en bra anekdot för att öka försäljningen. Påskharen kom till Sverige på 1900-talet från Tyskland, men har inte riktigt fått fäste. Kycklingar och ägg är ett vanligare påskmotiv än haren.

Ett annat spår är att man en gång i tiden trodde att harar var hermafroditer och kunde para sig utan att förlora sin oskuld. Därför blev påskharen är en symbol för Maria. Ägget blev en symbol för återfödelse. Den röda fägen var Kristus blod.

Svenska kyrkan ser på harar som en symbol för fruktsamhet och nytt liv tack vare sin höga fertilitet. Haren kopplas till våren och det nya livet. Förr i tiden tyckte man att harar saknade ögonlock och därför aldrig sover. Haren var en symbol för Jesus som inte sjönk ner i en evig sömn när han dog.

________________

2021-06-22

Glad midsommar 2021!

Det är äntligen dags för jordgubbar, sill, sol och att klä midsommarstången. Håll fortfarande avstånd så firar vi midsommar med nära och kära liksom alla andra år.

Veckan innan midsommarafton håller Sollex öppet som vanligt måndag till torsdag. Fredag har vi stängt.

Vi önskar alla kunder, leverantörer, medarbetare och samarbetspartners en riktigt fin midsommarhelg.

Glad Midsommar,

SOLLEX

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.