Sollex på Transportbilsdagen och Powertool Pro Event - Knivar och knivblad
Aleksandra

Sollex på Powertool Pro Event & Transportbilsdagen | Rapport

Om Transportbilsdagen och Powertool PRO event av DMH på Solvalla i Stockholm ( 22/08/26 )

Tillsammans med Festool, Bosch, Cirka och Makita ställde Sollex ut på Transport Car Day och Powertool PRO event av DMH på Solvalla i Stockholm ( 22/08/26 )Fredagen den 26 augusti anordnades Transportbilsdagen och Powertool PRO event av DMH på Solvalla i Stockholm. Tillsammans med Festool, Bosch, Cirka och Makita ställde Sollex ut. Sveriges bästa verktygstillverkare samlades på ett och samma ställe. 

Eventet var nytt för hantverkare som använder proffsverktyg i sitt yrke. Besökare fick en unik möjlighet att testa och jämföra verktygen mot varandra direkt på plats. Bilar och verktyg blev en oslagbar kombination. Transportbilarna fick provköras på travbanan och verktygen testas i solskenet.

Sollex var där. En solig och fantastisk dag på Sveriges största travbana med de bästa verktygen. Vi ville passa på att träffa befintliga och blivande kunder. Sollex ställde ut och visade våra vassaste nyheter.

Bland stålhästar och transportbilar presenterade vi våra klassiker och nyheter. Många takläggare, golvläggare och målare hittade oss och testade våra vassaste knivar.

Hantverkare fick testa Sollex byggkniv för att skära takpapp med Sollex krokblad. Vi visade tips och tricks, såsom att nedställa kniven för att enklare och bättre börja att skära i takpappen. Sedan rakställer man kniven och skär snittet.

Vi tackar för att så många visade oss så stort intresse och välkomnar alla nya kunder till Sollex.

På plats för Sollex: Beata Agrell

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.