Johan Falk Sollex VD med kniv som väger 15kg

Sollex 15kg tunga cirkelknivar

Johan Falk

Rekordstora 15kg tunga cirkelknivarna

Idag har Sollex levererat våra största cirkelknivar hittills. 810mm i diameter är en riktigt stor cirkelkniv. Dessa specifika knivar är utvecklade för att skära gummi men har leverans till ett innovativt och internationellt företag som tillverkar ljudabsorbenter och ljudisolering.

Rekordstora 15kg tunga cirkelknivarna och 810mm i diameter

Knivar som är 810mm i diameter är ganska svåra att hantera i fabrik och med transport. Men en specialbyggd pall fraktar de 15kg tunga knivarna säkert till kund. Cirkelknivarna har vakuumhärdat till 63 HRC och förväntas tillverka ljudisolering i många år hos kund.

Johan Falk (på bilden och Sollex VD) kommenterar: Kul att slå nytt rekord i stora knivar. Vi kan stolt säga att vi har kunder där vi levererar knivar och verktyg med nanometerprecision och cirkelknivar stora som familjepizzor.

SOLLEX - Cutting edge performance

Sollex utvecklar och marknadsför ett världsledande kvalitetssortiment av knivar, knivblad och industrirakblad för professionella användare. Företaget har rating AAA (högsta kreditvärdighet) i Bisnodes kreditvärderingssystem. Sollex grundades 1927 och har ägts och drivits av familjen Falk i fyra generationer.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.