Martor på SKYDD - Nordens största säkerhetsmässa - Sollex blogg
Aleksandra

Martor på SKYDD - Nordens största säkerhetsmässa

​Träffa Martor och Martors säkerhetsknivsexperter. Ta tillfället att klämma och känna på alla Martor säkerhetsknivar på Skyddmässan.

Skydd i Stockholm är Nordens största mässa och  en inspirerande kunskapupplevelse med toppmodern skyddsteknologi. Du har möjlighet att besöka Skyddutställningen i 3 dagar, 2022-10-25 till 2022-10-27.

Sollex bjuder in dig att besöka mässan och se till att hälsa på montern A19:30 hos vår tyska leverantör av säkerhetsknivar Martor, en världsledande leverantör av säkerhetsknivar och personlig skyddsutrustning för industrin.

Sollex är officiell distributör av Martor säkerhetsknivar i Sverige

Varför bör företag investera i säkerhetsknivar

Säkerhetskniv Martor Secumax 150 - köp från Sollex58% av alla arbetsplatsolyckor med handverktyg förorsakades av osäkra knivar. Varje knivrelaterad arbetsplatsolycka resulterade i 7,4 arbetsdagars frånvaro. Skydd 2022 ger dig dagens och morgondagens säkerhetslösningar. Specifikt finns Tyska Martor där och visar upp sitt breda utbud av säkerhetsknivar som undviker skärskador.

Att undvika arbetsplatsolyckor i form av skärskador är A och O för alla skyddsombud och arbetsgivare. Så ta ett initiativ och besök Skydd i Stockholm där du kan träffa Martors experter tisdag, onsdag och torsdag V43 2022.

Sollex är officiell distributör av Martor säkerhetsknivar i Sverige

Om du inte kan besöka montern är du varmt välkommen att höra av dig till Sollex som är Martors distributör i Sverige. Vi kan skicka kataloger på svenska, ordna prover på Martors säkerhetsknivar och erbjuda test kit där du får pröva Martors mest effektiva säkerhetsknivar i din verksamhet. Vi har gott om Martors produkter i lager i Malmö och kan enkelt leverera i Sverige dagen efter din beställning.

Om du har några frågor om Martors sortiment eller vill pröva några av deras fina säkerhetsknivar är du hjärtligt välkommen att höra av dig till:

Sollex AB, Johan Falk eller Beata Agrell på 035-15 75 00 #1 eller info@sollex.se.

_________

Stockholmsmässan Skydd 25-27 oktober 2022

Besöksadress: Mässvägen 1 Älvsjö

2022-10-25 till 2022-10-27

Martor monter A19:30

Ladda ned katalog med Martor säkerhetsknivar här_______

Källor:

Martor  www.martor.com/en

Stockholmsmässan SKYDD www.skydd.net

German Social Accident Insurance, 2020

German Accident Insurance and Prevention in the Food and Catering Industry, 2016

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.