God Jul och Gott Nytt 2024! - Sollex blogg
god jul önskar sollex

Vass Jul! önskar Beata och Johan på sollex

God Jul önskar Sollex din leverantör av knivar, knivblad och industrirakblad
God jul och gott nytt år 2023! - Ha en riktigt vass jul! - Sollex.se
Johan Falk

Ha en Riktigt Vass Jul!

Stort hjärtligt tack för ert förtroende under 2023. 

Inför 2024 laddar Sollex ordentligt och vi kommer att fortsätta att göra vårt yttersta för att du ska vara nöjd med våra produkter, priser och snabba leveranser. Under 2024 kommer vi arbeta aktivt för att vässa vårt kunderbjudande och fortsätta med att utveckla vassa produkter. Vi ser fram emot ett fortsatt trevligt samarbete. 

Sollex julerbjudande -10% på brytbladsknivar, brytblad, safety blade boxNöjda glada kunder är det som motiverar oss. Är du nöjd med oss? Rekommendera oss gärna till kunder och samarbetspartners. Om du tycker vi kan göra något bättre så hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att du ska bli nöjd och glad. 

_____

Sollex julerbjudande 2023

Som julerbjudande har vi 10% rabatt på våran lilla fina brytbladskniv 9mm PRO NT Cutter A-300GR 5190 och tillhörande brytblad 90P. Passa på att fylla på med en fantastiskt fin brytbladskniv som är användbar hemma och på jobbet. Rabatten gäller även vår safety box 988 fram tom Nyårsafton 2023-12-31.

_____

Öppettider

Midvinternattens köld är hård, rakbladen gnistra och glimma. Alla sova i enslig gård, djupt under midnattstimma. Snön ligger vit på taken. Endast Sollex är vaken. Vi har öppet under mellandagarna - precis som vanligt. 

På helgdagarna har vi stängt. Julafton (24/12), Juldagen (25/12), Annandag Jul (26/12), Nyårsafton (31/12) och Trettondag jul (6/1) har vi stängt. 

Men vi mottar gärna beställningar innan den 21 december. Hör gärna av dig på 035-157500 #1

____

Det bästa receptet på Janssons frestelse från Sollex

Ett enkelt och gott recept på en klassisk svensk rätt Janssons frestelse från SollexLetar du efter ett gott och enkelt recept på den klassiska maträtten Janssons frestelse? Sollex har det perfekta receptet, laga det så får du en otroligt krämig Jansson med en måttlig ansjovissmak. Gör så har!

____

4-6 portioner

1kg mjölig potatis (10-12st)

2 gula lökar

2 burkar ansjovisfiléer eller 32 filéer  (250g)

ansjovisspad från en av burkarna

3dl vispgrädde

1dl mjölk

2msk ströbröd

smör

  • Värm ugnen till 225°
  • Skala och skär potatisen i fina strimlor. Skala och skiva löken tunt.
  • Fräs löken mjuk i smör utan att den tar färg.
  • Varva potatis, lök och ansjovis i en smord ugnsform. Avsluta med potatis. Häll på ansjovisspadet från en av burkarna och grädden blandad med mjölken. Strö över ströbröd och lägg på några klickar smör.
  • Grädda Janssons frestelsen mitt i ugnen i 50-60 minuter.

Bon appétit!

____

Sollex önskar dig och din familj God Jul och Gott Nytt År!

Med Sollex vassa knivar och blad

Hoppas att vi har gjort dig riktig glad!

Snart är det dags att byta kniven och krok

Mot en kopp het glögg och en trevlig bok


Vi vill tacka och buga

Och önskar er all lycka i er julestuga

____

Beata, Johan och Aleksandra på Sollex

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.