Glad valborg!
2024-04-30
Valborgselden fyller våra hjärtan med hopp och glädje.
I hjärtat känner vi löftet om ljusare dagar och grönskande landskap.
Låt oss välkomna våren och fira Kungens födelsedag under stjärnornas sken.
_____
2023-12-31
Stort hjärtligt tack för ert förtroende under 2023.
Inför 2024 laddar Sollex ordentligt och vi kommer att fortsätta att göra vårt yttersta för att du ska vara nöjd med våra produkter, priser och snabba leveranser. Under 2024 kommer vi arbeta aktivt för att vässa vårt kunderbjudande och fortsätta med att utveckla vassa produkter. Vi ser fram emot ett fortsatt trevligt samarbete.
Nöjda glada kunder är det som motiverar oss. Är du nöjd med oss? Rekommendera oss gärna till kunder och samarbetspartners. Om du tycker vi kan göra något bättre så hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att du ska bli nöjd och glad.
_____
Sollex julerbjudande 2023
Som julerbjudande har vi 10% rabatt på våran lilla fina brytbladskniv 9mm PRO NT Cutter A-300GR 5190 och tillhörande brytblad 90P. Passa på att fylla på med en fantastiskt fin brytbladskniv som är användbar hemma och på jobbet. Rabatten gäller även vår safety box 988 fram tom Nyårsafton 2023-12-31.
_____
Öppettider
Midvinternattens köld är hård, rakbladen gnistra och glimma. Alla sova i enslig gård, djupt under midnattstimma. Snön ligger vit på taken. Endast Sollex är vaken. Vi har öppet under mellandagarna - precis som vanligt.
På helgdagarna har vi stängt. Julafton (24/12), Juldagen (25/12), Annandag Jul (26/12), Nyårsafton (31/12) och Trettondag jul (6/1) har vi stängt.
Men vi mottar gärna beställningar innan den 21 december. Hör gärna av dig på 035-157500 #1
____
Det bästa receptet på Janssons frestelse från Sollex
Letar du efter ett gott och enkelt recept på den klassiska maträtten Janssons frestelse? Sollex har det perfekta receptet, laga det så får du en otroligt krämig Jansson med en måttlig ansjovissmak. Gör så har!
____
4-6 portioner
1kg mjölig potatis (10-12st)
2 gula lökar
2 burkar ansjovisfiléer eller 32 filéer (250g)
ansjovisspad från en av burkarna
3dl vispgrädde
1dl mjölk
2msk ströbröd
smör
- Värm ugnen till 225°
- Skala och skär potatisen i fina strimlor. Skala och skiva löken tunt.
- Fräs löken mjuk i smör utan att den tar färg.
- Varva potatis, lök och ansjovis i en smord ugnsform. Avsluta med potatis. Häll på ansjovisspadet från en av burkarna och grädden blandad med mjölken. Strö över ströbröd och lägg på några klickar smör.
- Grädda Janssons frestelsen mitt i ugnen i 50-60 minuter.
Bon appétit!
____
Sollex önskar dig och din familj God Jul och Gott Nytt År!
Med Sollex vassa knivar och blad
Hoppas att vi har gjort dig riktig glad!
Snart är det dags att byta kniven och krok
Mot en kopp het glögg och en trevlig bok
Vi vill tacka och buga
Och önskar er all lycka i er julestuga
____
Beata, Johan och Aleksandra på Sollex