Sollex Banzai knivblad - mycket  tåligt och vasst knivblad
Johanna

Sollex Banzai knivblad - förmodligen världens vassaste knivblad

Sollex knivblad Banzai är det bästa knivblad vi någonsin tagit fram. Passar fint till brandhärdad gips, armerade flexmaterial eller en himla massa vanliga gipsskivor.

Banzai är de skarpaste bladen som Sollex erbjuderIgår kontakta en mycket nöjd kund Sollex med de underbara orden: "Sollex Banzai är baske mig det vassaste knivbladet jag någonsin prövat". Vi tycker det är väldigt skoj med personer som uppskattar knivblad med extrem skärpa och hållbarhet.

Sollex introducerade det vassaste knivbladet BANZAI 2014 för att visa hur bra knivblad företaget kan tillverka. BANZAI är japanska och betyder hållbarhet i 10 000 år. Detta och viss rymdteknik tjänade som inspiration i utvecklingen och framtagandet av det vassa och hållbara knivbladet. 

Knivbladet, som är designat och tillverkat för att skära blyplåt, brandsäker gips, armerat flexmaterial och rullar i pappersindustrin passar de flesta handtag på marknaden. Det går också bra att skära en "himla" massa vanliga gipsskivor. Knivbladet  är tillägnat yrkesmannen som behöver extra skärpa och hållbarhet på sina knivblad.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.