• done Bra Priser
 • done Fraktfritt Över 950 kr
 • done Snabb Leverans
 • Populära Produkter

  Sollex customer reviews

  Recensioner

  Sollex har många nöjda kunder, från internationella företag till lokala återförsäljare. Vårt fokus ligger på snabba leveranser, högkvalitativa produkter och oslagbar kundservice - vilket verkar uppskattas. Åtminstone om du frågar våra kunder! Fler recensioner och kundbetyg finns på Trustpilot, där vi uppmanar dig att lämna en liten kommentar om hur du upplevde ditt köp. Genom att klicka på länken hamnar du på en sida där du också kan lämna en recension.   Våra Produktkategorier 

  Sollex har ett brett urval av olika knivar och blad för industri, hantverk, sjukvård och detaljarbete. Bilden till höger tar dig till vår kategorisida, där du kan klicka på den typ av produkt som passar dig bäst - oavsett om det är en världsledande säkerhetskniv, en industrihylla med extrem hållbarhet eller den senaste innovationen av skärverktyg för patologer. 

  Kategoribild för de olika kategorierna, säkerhetsknivar, maskinknivar, etc.  Större logo av jubileum och Jönköping

  Om Sollex

  På samma sätt tänkte min farfar Herman Falk när han grundade Sollex i en källare i Halmstad för 92 år sedan. Men för att fortsätta vara framgångsrik räcker det inte att luta sig mot en lång tradition. Man måste också hålla hög innovationstakt, oavsett om det gäller teknik, kvalitet eller service. Sollex strävar efter att plocka de bästa bitarna ur historien men vi siktar på framtiden. Med tanke på våra kunders reaktioner år efter år, vågar vi påstå att vi har lyckats.

  Sollex tror på teknik, kvalitet och service i kombination. Därför envisas vi med att fortsätta tillverka våra verktyg av kvalitetsmaterial i Sverige och Tyskland. Vi tror också att du som använder våra produkter föredrar känslan av ett äkta kvalitetsverktyg som tål tidens tand och som fungerar. Våra blad håller längre än andra och pengar kan sparas i det långa loppet. Sollex lagerhåller samtliga produkter vilket garanterar dig snabba leveranser. Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

  JavaScript seem to be disabled in your browser.

  You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.