• done Cutting edge performance
 • done Fraktfritt över 950 kr
 • done Sollex grundades 1927
 • Populära produkter

  Nya produkter

  Leverantör av knivar, knivblad och industrirakblad

  Sollex är en ledande leverantör av knivar, knivblad, industrirakblad med de senaste produkterna inom skärteknik och prestanda, till bra priser och med hög kvalitet. Vi vet vad bra knivblad, rakblad och maskinknivar kan bidra med i ditt företags skärprocess. Med rätt skäregenskaper och prestanda i skärprocessen får du och ditt företag förenklat underhåll, tidsbesparingar och en bättre slutprodukt.

  Vassa knivblad och industrirakblad med hållbarhet och prestanda

  Sollex levererar knivar, knivblad och industrirakblad till alla företag som ställer höga krav på skärteknik och prestanda. Sollex erbjuder hundratals olika produkter så att du ska hitta rätt skäregenskaper och prestanda för din verksamhet. På Sollex vill vi inspirera inom skärteknik och prestanda, oavsett om du är hantverkare, underhållare, butiksägare eller grossist. Vi har därför ett välfyllt lager i Sverige med prisvärda maskinknivar, knivblad och industrirakblad för alla typer av användningsområden. 

  Brett utbud av säkerhetsknivar

  Sollex erbjuder också högkvalitativa, prisvärda säkerhetsknivar för att du och dina medarbetare ska kunna arbeta på ett säkert sätt. Vi har säkerhetsknivar som drar in knivbladet när kniven släpps, autoretrakterbara säkerhetsknivar som drar in knivbladet när du slutar skära och säkerhetsknivar där knivbladet är helt skyddat för användaren. Sollex har ett mycket brett sortiment av säkerhetsknivar från Martor, Mure & Peyrot, Slice och Sollex.

  Knivblad, industrirakblad och maskinknivar

  Oavsett behov hoppas vi att du ska hitta rätt kniv,  knivblad eller rakblad som passar din skärprocess. Sollex har norra Europas största sortiment och lager av knivar, knivblad och industrirakblad. Det gör att vi oftast omgående kan leverera våra kunders beställningar. Utforska vårt breda sortiment av vassa knivblad, industrirakblad och maskinknivar. Vi har sedan 1927 samlat på oss hundratal olika produkter i olika material och med olika design. 

  Maskinknivar

  För att alltid kunna erbjuda det vassaste sortimentet skapar vårt egna team av ingenjörer och experter även kundspecifika produkter för just ditt specifika behov. Det innebär att vi designar, utvecklar och levererar knivar baserat på din ritning eller ditt behov. Maskinknivar är en av Sollex styrkor. Vi har en del i lager men utvecklar hela tiden vårt sortiment av cirkelknivar, rullknivar, överknivar och underknivar. Oftast gör vi det tillsammans med kunden. Då får du bästa skäregenskaper och prestanda för din skärprocess.

  Sollex kunder och blogg

  Sollex har många nöjda kunder såsom stora internationella företag,  lokala återförsäljare och olika hantverkare. Vårt fokus ligger på skärteknik och prestanda. Snabba leveranser, högkvalitativa produkter och oslagbar kundservice tar vi på största allvar. Detta verkar uppskattas av våra kunder Recensioner och kundbetyg finns på Trustpilot. Genom att klicka på länken hamnar du på en sida där du är hjärtligt välkommen att lämna en recension. 

  Vill du få inspiration till hur du kan förbättra din skärprocess och prestanda? Ta en titt på våra blogginlägg för att få tips kring hur du kan använda dina knivar, knivblad och industrirakblad på bästa sätt. Du är förstås också hjärtligt välkommen att höra av dig på telefon eller mail. Håll dig uppdaterad kring skärteknik och våra nyheter genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev. Vi finns även på Instagram och Facebook - följ Sollex för mer inspiration och förbättrad skärprocess.

  Sollex

  Leverantör av knivar, knivblad och industrirakblad

  Cutting edge performance


  JavaScript seem to be disabled in your browser.

  You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.