Videohjälp

Hur skapar jag ett kundkonto på Sollex webbplats?

För att skapa ett kundkonto på vår webbplats måste man ange sitt företags organisationsnummer. I videon förklarar vi och visar i detalj hur man blir en online Sollex-kund och vilka fördelar detta kommer att ge en.Hur loggar jag in på mitt kundkonto på Sollex hemsida?

Nedan hittar du videoinstruktioner om hur du loggar in på Sollex och vilka funktioner som kommer att vara tillgängliga för dig i ditt konto på vår webbplats.
Hur återställer jag lösenordet till mitt konto på webbplatsen?

Titta på videon där vi visar hur enkelt det är för dig att återställa lösenordet till ditt redan skapade konto på vår webbplats. Om du behöver hjälp med att återställa eller omregistrera ditt företags konto på vår webbplats, vänligen kontakta Sollex Support.Hur lägger jag till artiklar i mina favoriter?

Titta på videon där vi visar dig hur du lägger till produkter på webbplatsen till favoriter, vilka fördelar det ger dig.Hur köper man Sollex produkter i bulk på webben?

Titta på videon där vi visar dig hur du enkelt och bekvämt kan göra en grossistorder på vår webbplats genom att ladda upp en csv-fil i ditt användarkonto.Hur loggar jag in på webbplatsen som återförsäljare?

Titta på videon där vi förklarar hur du blir återförsäljare och hur du kan beställa via webbplatsen med unika avtalspriser och specialerbjudanden.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.