Högkvalitativa KROKBLAD som passar alla Stanley knivar - Sollex tipsar
Johan Falk

Högkvalitativa KROKBLAD som passar alla Stanley knivar

Krokblad är optimalt för kniv för golv- och takläggare.

Vi på Sollex känner till två arbetsknivar där kunder inte fått knivbladen att passa i deras handtag. Högkvalitativa krokblad som inte passar vissa Stanley knivar och högkvalitativa skalpeller som inte passar handtag från Kina. Det här blogginlägget handlar om högkvalitativa KROKBLAD som passar alla Stanley knivar.

Krokblad är optimalt för kniv för golv- och takläggare. Alltså krokbladet är det som används för takkniv och mattkniv krokblad. Standardmåttet för ett krokblad är 51mm långt. En "extra vid" krokblad är 55mm långt för att kunna skära extra tjocka mattor. Vissa Stanley knivar kan använda 51mm långa krokblad och vissa kan inte. För att tvinga användare att använda Stanleys krokblad som är 48mm långa har vissa Stanley knivar tillverkats något för grunda så att de 51mm långa krokbladet precis inte passar. Notera att det är enbart krokbladen som inte passar Stanleys mattkniv med krok. De långa raka knivbladen passar alldeles utmärkt eftersom de har exakt samma mått som knivblad Stanley.

Standardmåttet för ett krokblad är 51mm långt. En "extra vid" krokblad är 55mm långt för att kunna skära extra tjocka mattor.

Lyckligtvis har Sollex en bra lösning för Stanley kniv med krokblad i krokbladet 10STANLEY som har exakt Stanleys mått men samma höga kvalité som Sollex Tyskproducerade PRO krokblad. Du kan enkelt beställa 10STANLEY på sollex.se hemsida och få ett riktigt bra krokblad som passar alla Stanley knivar när du ska byta blad mattkniv.

En ännu bättre lösning för att byta blad i mattkniv är att använda en kniv som kan monteras med alla typer av krokblad: 48 mm, 51 mm eller 55 mm. T.ex. Sollex Delfinkniv eller Sollex Byggkniv. I dessa knivar kan du använda nästan alla olika typer av knivblad för mattkniv.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.