Högkvalitativa SKALPELLER som inte passar handtag från Kina - Sollex Swann Morton
Johan Falk

Swann-Morton skalpeller som inte passar handtag från Kina

Vi har nyligen uppmärksammats av att kunder gillar fällknivar för skalpeller. Fördelen med en hobbykniv för precisions- och finarbete är att den enkelt kan tas med i fickan. Alltså en perfekt precisionskniv för schabloner, dekor, foliering eller skyltar som man alltid har med sig.

Då Martor av säkerhetsskäl slutat tillverka fällknivar för skalpeller har Sollex slutat sälja dem. Vi tycker helt enkelt att risken är för stor att skada sig när fällkniven öppnas och stängs. Men det finns fällknivar för skalpeller att beställa online. Tyvärr stämmer inte måtten på delen som håller fast skalpellbladet.

Fästet skiljer med 0.2mm i bredd på den smalaste delen. Detta låter som en minimal skillnad men det innebär att Swann-Marton skalpellblad inte passar fällkniven. Vi väljer att sälja Swann-Mortons skalpeller och markeringsknivar då vi finner dem ha hög kvalitét och är standard för alla skalpeller som tillverkas globalt. För att vara säker köp och använd endast Swann-Mortons skalpeller och skalpellskaft.

Swann-Morton tillverkar två skalpellskaft för skalpeller. Ett mindre och ett något större. Det mindre SM3 passar 18 olika skalpeller och det större SM4 passar 13 andra skalpeller.

Swann-Morton skalpellskaft SM3 passar skalpellblad 6, 9, 10, 10A, E/11, 11, 11P, 12, 12D, 13, 14, 15, 15A, 15C, 15T, 16, 40 och SG3

Swann-Morton skalpellskaft SM4 passar skalpellblad 18, 19, 20, 21, 22, 22A, 23,24, 25, 25A, 26, 27 och 36.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.