Martor SECUNORM 500 - Ny kniv med 9mm skärdjup
MArtor secunorm 500

Martor secunorm 500

Martor secunorm 50000110

Johan Falk

Martor SECUNORM 500 med 9mm skärdjup - NY

Produktpresentation. Martor 500 är en robust och bra säkerhetskniv med maximala skärdjupet 9mm

Sollex är glada att ta första ordern på vår nya säkerhetskniv Martor Secunorm (50000210). Detta är en robust och bra säkerhetskniv med maximala skärdjupet 9mm. Perfekt att använda om man öppnar kartonger med känsliga innehållande känsliga material. Med det förkortade bladet undviker du att komma i kontakt med dina produkter. Det innebär att du kan arbeta utan att ständigt behöva kontrollera skärdjupet. Handtaget smalnar av i spetsen så att skärspetsen alltid är synlig.


Martor secunorm 500

Säkerhetskniven Martor secunorm 500 har massor med användningsområden. Den passar höger- och vänsterhänta och kan användas till mängder med olika skärarbeten. Säkerhetskniven är synnerligen väl lämpad för att användas i industri eller lagermiljöer. Martor secunorm profi togs fram för 40år sedan och har sedan dessa framgångsrikt används tack vare sin säkra och robusta design. Den nya kniven Martor secunorm 500 har ersatt profikniven och är ännu mer stabil och robust.  

Martor secunorm 500 för plastband, kartong och plastfilm 

Plastband skärs med fördel i 45graders vinkel. För pallfilm, börja högt upp och skär nedåt. Försök att hålla filmen sträckt. När du skär ned kartonger så sätt i kniven så kan du sedan släppa greppet. Då slinker knivbladet in igen när du slutar skära. Mkt bra för att skära ut ett  fönster i kartong om du vill kunna titta i 

Arbeta säkert med Martor secunorm 500

Säkerhetskniven har en fjäder som drar in bladet och skyddar användaren. Håll inte handen i skärriktningen och skär aldrig emot din kropp. Utan flytta dig istället. För svåra material använd båda händerna. Mkt bra att byta hand. När du byter blad rör bladet bara på baksidan så skyddar du fingrarna från skärskador.

Enkelt bladbyte för Martor secunorm 500

Det är enkelt att byta blad på Martor secunorm 500. Man trycker på öppna knappen och drar ut bakstycket. Magnet för att hålla bladet på plats när du byter blad.

Nya säkerhetskniven 50000210 från Martor har ett ett knivblad som dras in i handtaget med hjälp av en fjäder, för att förebygga skärskador. Kniven är robust och användarvänlig, och har ett slitstarkt handtag tillverkat av aluminium. Passar både vänster- och högerhänta. Knivbladet sticker enbart ut 9mm från handtaget. Detta gör kniven ideal till att öppna kartonger med känsligt material. Knivbladet når inte ned till materialet och därför undviker man att skada innehållet i förpackningen. Finns även med längre knivblad (500001).

Passar till:

  • Kartong
  • Plastband
  • Tejp
  • Garn
  • Textilier
  • Filt / Fleece

Mått:

  • 143 x 16 x 36mm

Maximalt skärdjup:

  • 9 mm

Mer information om kniven finns på: https://www.sollex.se/product/martor-secunorm-50000210

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.