Sollex introducerar nya förpackningar för Sollex knivblad till Zund, Summa och GErber

Sollex lanserar nya förpackningar våren 2020

Sollex lanserar nya förpackningar till knivar till digitala skärmaskiner såsom Zund, Summa och Gerber.

Johan Falk

Nya förpackningar

Plotterknivar i ny förpackning

Plotterknivar i ny förpackning 

Sollex har under maj månad förändrat alla förpackningar av Plotterknivar till Zundmaskiner. Numera säljer vi alla plotterknivar i fempack. Knivarna ligger i en perfekt anpassad förpackning för respektive kniv. Fem knivar är vakuumförpackade tillsammans och paketerade i en elegant svart kartong. Kartongen är märkt med två etiketter så att man enkelt kan förvara och se vad kartongen innehåller.

Att ändra till fempack känns naturligt eftersom det blir en enklare enhet att hantera och kunden behöver köpa färre. Vi hoppas att alla kunder uppskattar vår nya fempack med plotterknivar.

Du finner alla våra plotterknivar till Zundmaskiner på den här sidan:

Sollex plotterknivar och fräsar2019-11-27

Sollex kommer under våren 2020 att lansera en ny förpackningsdesign för knivar till digitala skärmaskiner. Sollex har knivar som passar Zund, Summa och Gerber och det är alltså dessa som kommer att förbättras. Den nya förpackningen till digitala skärmaskiner blir en styckvis dispenser. Varje kniv sitter fast i skumplast och kan enkelt tas fram från dispensern. Förpackningsstorleken förblir densamma. Knivar i dispensers till Zund, Summa och Gerber som vakuumpackas till en förpackningsenhet.

Vi hoppas att alla kunder som använder knivar till digitala skärmaskiner kommer att bli nöjda och glada med våra nya bättre förpackningar.

Bästa Hälsningar

SOLLEX / Johan

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.