Sollex säkerhetsknivar från Martor Klever Mure & Peyrot

Mässbesök

Sollex besöker kontinuerligt fackmässor

Johanna

Mässbesök

Sollex besök på fackmässor

Sollex besöker regelbundet och kontinuerligt olika fackmässor. Detta blogginlägg berättar om vilka mässor vi planerar att besöka och gärna träffar kunder och leverantörer på. För mässor vi ställer ut på  gör vi separat blogginlägg. Om det finns någon mässa som du vill träffa oss på hör gärna av dig så kommer vi gärna.


2020-01-15

Träffa Sollex på säkerhetsmässan Säkerhet i Malmö

Ta chansen att träffa Sollex på säkerhetsmässan Säkerhet i Malmö. 

Säkerhetsmässan går av stapeln 2020-02-26 och 2020-02-27 på Malmömässan. Sollex kommer att vara där och arbeta i gångarna. Sollex kommer att vara där och ha med oss delar av vårt mycket breda sortiment av säkerhetsknivar. Vi representerar de ledande tillverkarna av säkerhetsknivar såsom Martor, Mure & Peyrot, Slice, Klever och våra egna säkerhetsknivar från Sollex.

Vi träffar gärna kunder och intressenter och vore mycket tacksamma om du hör av dig så vi kan ordna ett möte.

sollex säkerhetsknivar på mässan säkerhet 2020Sollex säkerhetsknivar från Martor Klever Mure & Peyrot


2019-09-25

Sollex närvarar på Ahlsellmässan i Arlöv

Den 25 September är det dags för Ahlsellmässan i Arlöv. Sollex kommer självklart vara på plats och ser fram emot att träffa utställare från bland annat bygg, industri och fastighetsbranschen. Hör gärna av er om ni vill träffas över en lunch eller en kopp kaffe!

Logotyp av Ahlsell


2019-05-20

Sollex närvarar på Plastteknik Nordic på Malmömässan

Den här veckan tog Plastteknik Nordic plats på Malmömässan, och Sollex var självklart där! Det blev flera trevliga kundmöten, och mycket intressanta lärdomar från nordens främsta plastproducenter! Framtiden stavas hållbarhet!
2019-04-06

Sollex och Brunner ställer ut på Skomakarmässan 2019

Helgen, den 6-7 april 201, är det dags för Nordens största skomakarmässa i Jönköping. Sollex kommer självklart att vara på plats i montern tillsammans med Brunner, och ser fram emot många trevliga möten. Brunner är Sollex återförsäljare till skomakare och ortopediska inlägg.


mässa Skomakar


Johan Falk

Expert på knivar, knivblad och industrirakblad

Sollex AB

T: 035 -15 75 00 #1


Sollex ställer ut på Underhåll 2020

10-13 mars i Göteborg

SOLLEX - Cutting edge performance

Sollex utvecklar och marknadsför ett världsledande kvalitetssortiment av knivar, knivblad och industrirakblad för professionella användare. Sollex har ägts och drivits av familjen Falk i fyra generationer sedan 1927.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.