logo Underhåll 2020 i Göteborg

Sollex ställer ut på underhållsmässan Underhåll 2020

Sollex på underhåll 2020

Johan Falk

Underhåll 2020

Underhåll avbröts efter andra dagen. Sollex hade monter: B09:69.

Nu är det dax för Underhåll 2020 i Göteborg.

Vi hälsar alla besökare och kunder varmt välkomna till vår monter B09:69 där  vi visar maskinknivar, säkerhetsknivar och industrirakblad.

Sollex, norra Europas ledande leverantör av knivar, knivblad och industrirakblad ställer ut på underhållsmässan Underhåll 2020. Mässan går av stapeln 10-13 mars 2020 på Svenska Mässan i Göteborg.

Sollex kommer att visa upp ett brett sortiment av säkerhetsknivar, knivar, knivblad, industrirakblad och maskinknivar. 

Ett tema på årets mässa industriell säkerhet och personligt skydd. Personligen kan jag inte tänka mig något viktigare än att man använder säkra säkerhetsknivar i svensk industri. Om man vill lära sig mer om säkerhetsknivar passar det jättebra att komma och besöka Sollex på Underhåll 2020.

Vi önskar alla som är intresserade av Sollex vassa produkter hjärtligt välkomna till vår monter B09:69 på Underhåll 2020.

Ordna din kostnadsfria biljett till mässan på den här länken: https://underhall.se/hem/entre...

På mässan kan du se hur andra företag har löst sina drift- och underhållsproblem, hitta ny smart teknik, träffa nya och befintliga leverantörer och få koll på konkurrenterna. 50-talet kostnadsfria seminarier med temat "smart maintenance" ger dig affärsnytta, teknik och inspiration. Som VD kan man djupdyka i hur digitaliseringen påverkar er verksamhet, ta lärdom av andra och öka produktiviteten. Det ordnas en konferens om innovation och digitalisering. För Underhållsansvarig finns om hur anställda kan öka sin kompetens och problemlösning live. Om du arbetar som underhållsansvarig och är intresserad av knivar, knivblad eller rakblad se till att besöka Sollex monter på Underhållsmässan 2020 i Göteborg.

Den 11-12 mars arrangeras Skyddsombudsdagarna. Med fokus på hälsa och god arbetsmiljö samlas branschens aktörer för att lyfta frågor krig arbetsmiljöarbete och säkerhetskultur utifrån rollen som skyddsombud. Ett arrangemang av Underhållsmässan i samverkan med IF Metall, Nordic Safety Association och Dagens Arbete. Sollex säkra säkerhetsknivar måste stå högt på listan av intressanta produkter för skyddsombudsdagarna.


Johan Falk

Expert på knivar, knivblad och industrirakblad

Sollex AB

T: 035 -15 75 00

M: johan@sollex.se

W: www.sollex.seJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.