Johanna

59 orderrader och många kundspecifika maskinknivar

Sollex tillverkar kundspecifika maskinknivar till olika kunder över världen

Denna veckan har Sollex haft en mängd spännande leveranser till många olika sorters kunder. 59 orderrader har levererats ur vårt lagerhållna sortiment. 

En rejäl leverans var private label förpackade brytblad till en större verktygsgrossit. Varmt tack för det långsiktiga och goda samarbetet.

Till detta har en större leverans av cirkelknivar till pappersindustrin levererats i ett ny kundspecifik förpackning. Vi är glada över att förpackningen blev så fin och gör det enklare och snyggare för vår kund att skicka cirkelknivarna till pappersfabriker över hela världen. Cirkelkniven är en design som vi utvecklat enkom för kundens maskin. Sollex har etsat kundens logga och artikelnummer i det mycket hårda verktygsstålet som cirkelknivarna är gjorda av. Cirkelkniven är insmord i en skyddande olja och inslagen i rostskyddande papper. Sedan har vi vakuumpackat varje cirkelkniv och slagit in den i en ny förpackning speciellt framtagen för just den här knivens mått. Allt för att kunden ska få bästa möjliga hanterbara enhet vår Sollex supervassa cirkelknivar.

En annan leverans som verkligen tangerar vad som är produktionstekniskt möjligt för oss att tillverka. Vi har gjort 20st verktyg måttsatt ned till hundradelen av en millimeter med en tolerans +0 och minus 5 tusendelar av en millimeter. Att Sollex har kapacitet att göra maskinknivar eller verktyg med sådan extrem måttsättning känns fantastiskt stimulerande och skoj. Vi är väldigt tacksamma för att vår kund stimulerar oss att testa gränserna för tillverkning av maskinknivar och verktyg.

Ytterligare en spännande sak denna veckan är Sollex mottagit en order på 10st slangknivar i bästa tänkbara verktygsstål som kunden själv designat. Bilden på det här blogginläget visar en del av ritningen som kunden skickade till oss, Sollex offererade genast slangkniven och kunden skickade sin inköpsorder med vändande post. Ibland går det fort att ta fram specialknivar efter våra kunders ritning.

Här hittar du mer information om Sollex maskinknivar och cirkelknivar: https://www.sollex.se/category/maskinknivar

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.